VNMH logo Natuuravontuur

Elke schoolvakantie is er een NatuurAvontuur, dus ook in de meivakantie. Op vrijdag 3 mei gaan we met jongeren in de basisschoolleeftijd weer op avontuur. Dit keer is het thema “maai mei niet”. Wat is de wereld mooi als we wat minder maaien. Waarom is thuis het gazon zo groen. Geef de bloemetjes een kans en daardoor de insecten. 

Tijdens VakantieNatuurAvontuur bezoeken we een niet gemaaid weiland. Daar is veel te zien en te horen. En langs de zandpaden spatten de kleuren van de bloemen je tegemoet, evenals het gezoem van onze vliegende natuurvrienden. En heb je het oranjetipje gezien bij  de pinksterbloemen? Of het citroentje?

Ga je mee op Vakantie – NatuurAvontuur?  Je bent welkom om 13.30 uur bij ons honk, op het adres Moleneind 6 in Baarschot. Vriendjes en vriendinnetjes mogen ook meekomen.
Vakantie-NatuurAvontuur duurt tot circa 16.00 uur.
Aanmelden kan tot en met woensdag 1 mei via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en deelname is helemaal gratis.

  • Indien bijzonderheden (dieet/allergie), dan bij aanmelden vermelden
  • Nog niet eerder aangemeld, dan ook geboortedatum en 06-nummer vermelden
  • Snoep en lekkernijen zijn niet welkom, boterhammen en fruit zijn prima
  • Aanmelden is toestemming verlenen tot publicatie van foto’s
  • Vakantie NatuurAvontuur is voor kinderen van 4 tot 14 jaar
  • Tip: bezoek de VNMH Jeugd pagina www.vnmhilvarenbeek.nl/natuuravontuur en word Jeugdlid, dan mag je elke maand op pad in de natuur