VNMH logo Natuuravontuur

Vakantie-NatuurAvontuur begint meteen in het nieuwe jaar. Het jaar 2022 sluiten we ongetwijfeld af met een héééél dik pak sneeuw. Lekker om er doorheen te dokkelen en te zien hoe de bomen zich houden onder de sneeuwlast.

In de sneeuw laat elk vogeltje zijn pootafdrukken na. Kun jij de richting bepalen waarin de vogel zich bewoog? Hee, een urinespoor. Vast van een muis, of toch niet?

Ligt er geen sneeuw, geen probleem, dan is er toch Vakantie-NatuurAvontuur. Gaan we er een mooi Winter-NatuurAvontuur van maken.

Je bent welkom om 13.30 uur bij ons honk op het adres Moleneind 6 in Baarschot. Vriendjes en vriendinnen zijn ook welkom. Vakantie - NatuurAvontuur duurt tot circa 16.00 uur. De allerkleinsten zijn iets eerder terug op het honk.

 

Ga je mee op Vakantie – NatuurAvontuur? Dan moet je je aanmelden. Aanmelden kan tot en met woensdag 4 januari via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., deelname is gratis.

 

  • Indien bijzonderheden (dieet/allergie), dan bij aanmelden vermelden
  • Nog niet eerder aangemeld, dan ook geboortedatum en 06-nummer vermelden
  • Snoep en lekkernijen zijn niet welkom, boterhammen en fruit zijn prima
  • Aanmelden is toestemming verlenen tot publicatie van foto’s
  • Tip: bezoek de VNMH Jeugd pagina www.vnmhilvarenbeek.nl/natuuravontuur en word Jeugdlid, dan mag je elke maand op pad in de natuur
  • Vakantie NatuurAVontuur is voor kinderen van 4 tot 14 jaar