Logo VNMH NatuurAvontuur

We gaan op zoek naar vruchten van bomen en struiken

Elke schoolvakantie is er een Vakantie NatuurAvontuur, dus ook in deze herfstvakantie! Op vrijdag 29 oktober gaan we met jongeren in de basisschoolleeftijd weer op avontuur, dit keer gaan we op zoek naar vruchten van bomen en struiken.

Het is herfst, volop vruchten van bomen en struiken. Tamme kastanjes, wilde kastanjes, eikels van zomereik en amerikaanse eik, hazelnoten: er is van alles te vinden. En het heeft lekker geregend. De paddenstoelen laten zich zien. Tussen al dit moois zit de natuur vol met beestjes. Wij gaan ook op zoek naar beestjes.

Kom het mee ontdekken, ga mee op Vakantie – NatuurAvontuur! Je bent welkom om 13.30 uur bij ons honk op het adres Moleneind 6 in Baarschot. Ouders, verzorgers, opa’s, oma’s mogen vanwege corona helaas niet mee, vriendjes en vriendinnetjes wel. De deelname is helemaal gratis. Vakantie-NatuurAvontuur duurt tot circa 16.00 uur.

Aanmelden kan tot en met woensdag 27 oktober 2021 via mail naar

 

  • Aanmelden: indien bijzonderheden (dieet/allergie), dan bij aanmelden vermelden;
  • Nog niet eerder gemeld dan ook geboortedatum en 06-nummer vermelden;
  • Aanmelden is toestemming verlenen tot publicatie van foto’s;
  • Tip: bezoek de VNMH Jeugd pagina www.vnmhilvarenbeek.nl/natuuravontuur en word Jeugdlid, dan mag je elke maand op pad in de natuur;