VNMH logo Natuuravontuur

Elke schoolvakantie is er een Vakantie NatuurAvontuur, dus ook in deze zomervakantie! Op vrijdag 3 september gaan we met jongeren in de basisschoolleeftijd weer op avontuur, het thema is “het is zomer, volop Avontuur in de Natuur”.

Niets boeiender dan natuur. Water een belangrijke levensader, zand, kriebelt heerlijk tussen je tenen. Kriebeldieren, veelal verstopt. Mooie planten, om van te genieten. Verras je zelf, met een middag vol natuurontdekkingen!

Ga je mee op Vakantie – NatuurAvontuur? Je bent welkom om 13.00 uur bij ons honk op het adres Moleneind 6 in Baarschot. Ouders, verzorgers, opa’s, oma’s mogen helaas niet mee, vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk wel. De deelname is helemaal gratis. Vakantie-NatuurAvontuur duurt tot circa 16.00 uur.

Aanmelden kan tot en met woensdag 1 september 2021 via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Aanmelden: indien bijzonderheden (dieet/allergie), dan bij aanmelden vermelden;
  • Aanmelden is toestemming verlenen tot publicatie van foto’s;
  • Tip: bezoek de VNMH Jeugd pagina www.vnmhilvarenbeek.nl/natuuravontuur en word Jeugdlid, dan mag je elke maand op pad in de natuur;

 

Maak zelf een bootje van riet. Voorbeeld: kijk op YouTube