VNMH logo Natuuravontuur

We gaan op zoek naar bosbeestjes

Elke schoolvakantie is er een NatuurAvontuur, dus ook in de herfstvakantie!
Op vrijdag 23 oktober gaan we met kinderen tussen 4 en 14 jaar weer op avontuur, dit keer gaan we op zoek naar bosbeestjes.

Het is herfst, volop vruchten van bomen en struiken. Tamme kastanjes, wilde kastanjes, eikels van zomereik en amerikaanse eik, hazelnoten, er is van alles te vinden. En het heeft lekker geregend. De paddenstoelen laten zich zien. Tussen al dit moois zit de natuur vol met beestjes. Wij gaan op zoek naar bosbeestjes.

Kom het mee ontdekken. Ga mee op Vakantie – NatuurAvontuur! Je bent welkom om 13.00 uur bij ons honk, op het adres Moleneind 6 in Baarschot. Ouders, verzorgers, opa’s, oma’s mogen vanwege Corona deze keer niet mee. De deelname is helemaal gratis. Vakantie-NatuurAvontuur duurt tot circa 16.00 uur.

Aanmelden kan tot en met woensdag 21 oktober 2020 via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Aanmelden: indien bijzonderheden (dieet/allergie), dan bij aanmelden vermelden;
  • Aanmelden is toestemming verlenen tot publicatie van foto’s;
  • Aanbeveling: setje reserve kleding meenemen; 
  • Tip: bezoek de VNMH Jeugd pagina www.vnmhilvarenbeek.nl/natuuravontuur en word Jeugdlid, dan mag je elke maand op pad in de natuur;

  • Neem een zak mee om vruchten in te doen.