VNMH logo Natuuravontuur

Elke schoolvakantie is er een NatuurAvontuur, dus ook in deze zomervakantie! Op vrijdag 21 augustus gaan we met jongeren in de basisschoolleeftijd weer op avontuur, dit keer is het thema “het is zomer, volop Avontuur in de natuur”.

Niets boeiender dan natuur. Water een belangrijke levensader; zand, kriebelt heerlijk tussen je tenen. Kriebeldieren, veelal verstopt. Mooie planten, om van te genieten. Verras je zelf, met een middag vol natuurontdekkingen. (Vanwege de bijna droge beek, is het programma aangepast.)


Ga je mee op Vakantie – NatuurAvontuur? Je bent welkom om 13.00 uur bij ons honk, op het adres Moleneind 6 in Baarschot. Ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes mogen ook mee. De deelname is helemaal gratis. Vakantie-NatuurAvontuur duurt tot circa 16.00 uur.

Aanmelden kan tot en met woensdag 19 augustus 2020 via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden is ook toestemming verlenen voor het maken en publiceren van foto’s.

 

  • Indien bijzonderheden (dieet/allergie), dan bij aanmelden vermelden;
  • Waterschoenen noodzakelijk;
  • Aanbeveling: setje reserve kleding meenemen; 
  • Tip: bezoek de VNMH Jeugd pagina www.vnmhilvarenbeek.nl/natuuravontuur en word Jeugdlid, dan mag je elke maand op pad in de natuur.