VNMH logo Natuuravontuur

Storm Chiara is uitgeraasd. Het is nu stil in het bos. De storm heeft flink aan de bomen gerukt en volop takken rond gestrooid. Dank je wel storm Chiara. Nu kunnen we op zoek naar takken, en maken er mooie popjes, heksen of dieren van. Dat wordt vast mooi.

Het is officieel winter, maar sneeuw, hagel en kou is er niet. De lente kondigt zich daarom al vroeg aan. Op weg naar het bos zien we waarschijnlijk al voorjaar bloeiers. En de vogels zijn al volop aan het zoek naar een mannetje of vrouwtje. Ze vliegen verliefd rond en kwetteren er op los.


Ga je mee op Vakantie – NatuurAvontuur? Je bent welkom om 13.00 uur bij ons honk, op het adres Moleneind 6 in Baarschot. Ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes mogen ook mee. De deelname is helemaal gratis. Vakantie-NatuurAvontuur duurt tot circa 16.00 uur.

Aanmelden kan tot en met woensdag 26 februari 2020 via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden is ook toestemming verlenen voor het maken en publiceren van foto’s.

 

  • Indien bijzonderheden (dieet/allergie), dan bij aanmelden vermelden;
  • Aanbeveling: setje reserve kleding meenemen; 
  • Tip: bezoek de VNMH Jeugd pagina www.vnmhilvarenbeek.nl/natuuravontuur en word Jeugdlid, dan mag je elke maand op pad in de natuur.