Logo VNMH Jeugd

Op 22 mei hebben we een gast. We hebben Jan Hermans op bezoek. Jan weet alles van de natuurlijke zaken, die we niet kunnen zien.

Hoe kan een boer, midden op zijn weiland, een waterput slaan, en zeker weten dat er water in de put komt. De boer moet dan uit zien te vinden, waar wateraders lopen. Na de instructie van Jan zijn jullie vast ook ontdekkers van Aardstralingen, Wateraders en Wichelroedes gebruikers.

Daarnaast moeten we in de moestuin werken. Jullie gekweekte bonen en andere planten gaan we buiten zetten (bij de boonstaak). Misschien is jullie sla al klaar om geoogst te worden. Op de kool hebben vlinders misschien eitjes afgezet. Natuurlijk inspecteren, voordat er rupsen komen. Misschien onkruid wieden.

Ook gaan we op zoek naar onze koningsvaren. Die is vast weer boven de grond gekomen. We ruimen de planten in zijn buurt op, zodat de koningsvaren lekker kan groeien.

 

VNMH Jeugd, van 6 tot 14 jaar, is op elke laatste woensdagmiddag van de maand, van 13.30 tot 16.30 uur; locatie VNMH Jeugdhonk, Moleneind 6 te Baarschot

Laat even horen of je komt, uiterlijk maandag 22 mei via een mailtje naar .
Door aan te melden geeft u toestemming voor publicatie van gemaakte foto’s.

VNMH Jeugd is maandelijks, elke laatste woensdag van de maand. De jaarcontributie bedraagt € 5,00

Je kunt je als Jeugdlid aanmelden via dit Aanmeldformulier.