VNMH logo

Jaarprogramma

De wolf komt naar Hilvarenbeek: uitgesteld
Dinsdag, 13. Oktober 2020, 19:30 - 21:00

I.v.m. Corona is deze avond tot een nader te bepalen moment helaas uitgesteld.

 

De Bibliotheek en VNMH organiseren in samenwerking activiteiten rondom wisselende natuurthema’s. De wolf wordt weer gespot in Noord-Brabant en staat nu centraal als natuurthema bij de bibliotheek! Ga met de bibliotheek en Vereniging voor Natuur en Milieu Hilvarenbeek e.o. de natuur in!

Hierin zal onder andere Johan Mees, ecoloog en Wolven-coördinator bij Provincie Noord-Brabant vertellen over de wolf en wat de komst hiervan kan betekenen voor onze omgeving.

Kees Naaijkens komt vertellen over de laatste geziene wolf in Hilvarenbeek en Harrie Verhoeven belicht het onderwerp ‘de Jager en de Wolf’.
Ook schapenhouder Rudi van Doormaal is aanwezig om te vertellen over zijn zorgen omtrent de komst van de wolf in Nederland.

Als afsluiter volgt deze avond een discussie rondom de wolf met als discussieleider Roel Diepstraten, columnist en wildlife fotograaf en filmmaker.
Ook wordt de korte film ‘Amerika Yellowstone’ vertoond. 
Al met al een leuk en afwisselend programma rondom dit bijzondere dier.

Kaarten voor deze avond à € 5,00 zijn te koop via de website van Elckerlyc. Er zijn door de coronamaatregelen maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Locatie Cultureel Centrum Elckerlyc