VNMH logo

Beeldje Natuur- en Milieuprijs 2020
Beeldje Natuur- en Milieuprijs 2020
Beeldje Natuur- en Milieuprijs 2020
Bescherming van natuur en milieu in de gemeente Hilvarenbeek is ook afhankelijk van de belangloze inzet van burgers. De Vereniging Natuur en Milieu Hilvarenbeek e.o. (VNMH) wil die mensen voor hun betrokkenheid in de schijnwerpers zetten. Daarom kent ze elk jaar de Natuur- en Milieuprijs toe aan een inwoner – of organisatie - die zich verdienstelijk heeft gemaakt. De Natuur- en Milieuprijs ging in 2020 naar Rien van Hoesel, voor onder andere zijn aandeel in de bescherming van weidevogels.Wie gaat dit jaar met de eer strijken? Ken je iemand die in jouw ogen de Natuur- en Milieuprijs 2021 verdient? Laat het ons weten! Noem een naam van een kandidaat en motiveer kort waarom volgens jou zij of hij in aanmerking komt voor de prijs. Je kunt ook een groep kandidaat stellen. Zowel leden als niet-leden van de VNMH kunnen een kandidaat aanmelden. 

Kandidaten die vorig jaar zijn voorgedragen, maar niet waren uitverkoren, mogen opnieuw aangemeld worden. Een jury maakt een keuze uit de aanmeldingen en doet een voordracht aan het bestuur van de VNMH. Het bestuur beslist wie de Natuur- en Milieuprijs 2021 krijgt. De prijs bestaat uit het inmiddels bekende beeldje van de egel gemaakt door Henny Vester én een oorkonde. De uitreiking vindt plaats tijdens de jaarvergadering van de VNMH op 13 april 2022.  

Aanmelden kan tot 30 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.