VNMH logo

Door Corona zijn ook in 2021 een aantal lezingen en excursies niet doorgegaan, maar nu gaan we starten op zondag 15 augustus met een fietsexcursie door onze mooie gemeente.

Onder begeleiding van gidsen willen we met groepen van maximaal 20 personen starten om 10.00 uur bij de Flierefluiter, Groot Loo 8, 5081 BL Hilvarenbeek. U bent daar welkom vanaf 09.45 uur.

Voor de fietsexcursies is dit het eerste lustrum. Ieder jaar kiezen we een windstreek en zijn we benieuwd naar veranderingen in de natuur. De fietstocht gaat deze keer door de noordoostelijke hoek van de gemeente Hilvarenbeek.  Op een aantal plaatsen zullen we stilstaan bij punten die bijzonder zijn in ons buitengebied. Hier zal een korte uitleg gegeven worden over de locatie. Ook kunnen anderen die lokaal zeer bekend zijn een verhaaltje houden over wat we zoal tegenkomen.

Gezien de toenemende belangstelling en coronatijd willen we dat de deelnemers zich vooraf aanmelden om een goede indeling te kunnen maken. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deelname is gratis voor leden. Voor niet-leden staat bij de Flierefluiter een roze spaarvarken waarin men een vrijwillige bijdrage kan deponeren.