Logo VNM Hilvarenbeek`e.o.

Cor LuijsterburgCor Luijsterburg
Na zeven zeer actieve jaren als voorzitter van de Vereniging Natuur Milieu Hilvarenbeek e.o. heeft Cor Luijsterburg besloten om deze functie met ingang van de komende jaarvergadering te beëindigen. Tot die tijd zal Cor alle huidige taken volledig en actief blijven uitoefenen.

Het bestuur is daarom actief op zoek naar een nieuwe voorzitter m/v en doet een beroep op haar leden met de volgende vragen:

  • Wil jij je kandidaat stellen om onze nieuwe voorzitter te worden?
  • Ken jij iemand die deze functie goed zou kunnen vervullen en die wij daarvoor zouden kunnen benaderen?

Ben je geïnteresseerd in de functie van voorzitter of wil je graag iemand hiervoor aandragen, neem dan vóór 20 september contact op met het secretariaat. Vermeld in deze mail je contactgegevens. Met de aanmeldingen zal vertrouwelijk worden omgegaan.

Als er geen kandidaten door de leden zijn genoemd, gaat het bestuur na 20 september via andere wegen op zoek naar een geschikte kandidaat.
Het bestuur zal na gesprekken met belangstellenden een kandidaat ter benoeming voordragen aan de Algemene Ledenvergadering in februari.

Egelsporen

De PR-werkgroep is nog is nog steeds dringend op zoek naar een redacteur voor Egelsporen. Werkzaamheden: onderwerpen bedenken die passen bij de formule van Egelsporen en mogelijke auteurs benaderen, schrijven van artikelen (informatieve stukken of interviews), redigeren van teksten, controleren van de drukproef. Kennis van opmaak is een pré, maar geen noodzaak. Je werkt samen met de huidige en enige redacteur Emmanuel Naaijkens. Voor meer informatie: 06-53714474. Of stuur een mail.

Werkgroep Lezingen en Excursies

Enkele leden van de werkgroep Lezingen en Excursies willen in de loop van dit jaar stoppen. De werkgroep wil graag kennismaken met leden die het activiteitenprogramma van 2021 mee willen voorbereiden. Stuur een mail