Logo VNM Hilvarenbeek`e.o.

 

VNMH Klimaatmakers jeugd VNMH Klimaatmakers jeugd
Zit jij op de basisschool en heb je wat met het klimaat? Doe dan op 22 januari mee aan de Grote Klimaat Kwis in de Flierefluiter!

De kwis bestaat uit drie vragenrondes, een ronde gaat over het boek Borealis, het boek wat uitgedeeld werd aan leerlingen van groep 7/8 tijdens Nederland Leest Junior en de andere twee rondes krijg je  vragen over het klimaat. Je hebt dus al een voorsprong als je het boek gelezen hebt.  

Daarnaast gaan we samen aan de slag om te kijken welke dingen jij in het dagelijks leven anders kan doen, voor een beter klimaat.  

De kwis wordt gepresenteerd door jongerenwerker Michelle LaVallette en voor een gezond hapje en drankje tussendoor wordt gezorgd!

Iedereen die meedoet krijgt sowieso een tof deelnemerscertificaat en wie weet neem je ook nog een mooie prijs mee naar huis! 

Kom je ook naar de kwis op 22 januari 14:00 bij de Flierefluiter in Hilvarenbeek? Entree is gratis, wel vóór 17 januari aanmelden, bij . De Grote Klimaat Kwis is een samenwerking tussen de Vereniging Natuur en Milieu en de Bibliotheek Hilvarenbeek. 

Zien we je dan?