VNMH logo

Papschot, foto Adrie Raaijmakers
Papschot, foto Adrie Raaijmakers
Papschot, foto Adrie Raaijmakers

Eens wat anders dan anders! Dit keer gaan we niet op zoek naar kleine beestjes, plantjes of paddestoelen maar gaan we kijken naar de grote lijnen in het landschap. En dat doen we op de fiets! Ga je mee? De tocht is circa 30 km lang en er is een korte koffie- of theepauze bij ons honk in Baarschot.

De fietsroute loopt over harde en onverharde paden en wegen. Frans en Martin zijn de gidsen en ze zullen enkele keren stoppen om te vertellen over de bijzonderheden van de verschillende gebieden. We leren kijken naar de specifieke landschappen, hun bijzonderheden, kwetsbaarheden en hun schoonheid. Riviertjes, bos en heide, poelen, graslanden, vlak en glooiend; we gaan het allemaal zien. Voor de samenhang in het landschap kijken we door vier brillen. Hoe? Fiets mee en beleef! We komen ook langs enkele gebieden waar onze Natuurwerkgroep wekelijks actief is met werkzaamheden die de biodiversiteit bevorderen.

Datum: zaterdag 16 september 2017
Starttijd: 10.00 uur / eindtijd circa 12.30 uur
Verzamellocatie: Bij de lindeboom op de Vrijthof in Hilvarenbeek
Deelname is voor leden gratis, niet-leden mogen een vrijwillige bijdrage doen.
Aanmelden en meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Martin van Mol, 06-20653375.